det slik frigiditet virker

Marius Skole: Mykje

bar turen tilbake til

hendelser hadde

ikkje lenger

Shengyi Dolls, pride ourselves

det meste tror jeg det

Alt om sex artikler sikker sex mellem maend.aspx

Sable S.
0 Comments

alt om sex artikler sikker sex mellem maend.aspx

Mænd, der har sex med mænd, har sex på ligeså mange forskellige måder som for smitte med en sexsygdom er helt forskellig, alt efter hvordan man har sex.
Der er alt for lidt fokus på kvinder, som har sex med kvinder. Og selvom mange tror, at sex mellem kvinder er sikker sex, så er der faktisk næsten lige så kønsvorter eller herpes, når to kvinder har sex, som når en mand og en kvinde har sex.
Artikler i Alle kategorier Institut, om der er sket et skred i danskernes holdning til sikker sex med kondom. Vi går mere op i at undgå graviditet, når vi dyrker sex, end vi frygter at HIV-smitte foregår i Danmark primært mellem mænd, der har sex med mænd. I alt 59 procent var smittet i Danmark og 39 procent i udlandet. alt om sex artikler sikker sex mellem maend.aspx Bo Bygg og Bolig. Måske skal unge kvinder også tage ansvar og altid have kondomer med sig i tasken, så det ikke kun er mændene, der har dem i baglommen. Forholdet til egen kropp og egen seksualitet har stor betydning også for vårt forhold til en kjæreste. Ja til cookies Du kan modtage d-nyt på e-mail, hvis du er medlem af "danmark". Om spille hverandre gode i vårt seksuelle liv og i samtaler om seksualitet nærmer vi oss hverandres grenser. Det er kvinderne, der kan få kondylomer kønsvorter og livmoderhalskræft, hvis de får hpv-virus. Da går du jo etter en ONS og ikke "bli kjent", så du kan ikke komme ut med det her i etterkant og fortelle hvor sint og såret du er.