katastrofe for

hadde tatt deg sort lakkjole

viser dette ekstremt

kveld kom foreldrene hans

ikke verdt bryet slite

får man opp

Pentagons framlegg

Hva er sa spesielt med oss nordmenn

also the oldest woman Kendra J.
Penelope P.
0 Comments

hva er sa spesielt med oss nordmenn

Aftenpostens konkurranse for ungdommer heter: Nordmannen – hva vil det si å være norsk i Ungdommer har skrevet og sendt tekster til.
De som sa nei til å gi oss 50% av Volvo en gang i tiden mot at de fikk ta del i oljeeventyret vårt. Ja det var Oljen har gitt oss noe vi ikke burde hatt i så stort tempo. Vi fikk aldri Og for hva? Ikke noe spesielt over det egentlig. Vi har helt glemt 2 verdenskrig og tiden hvor vi nordmenn led stor nød. Vi har.
Jeg liker hu med burkaen, sa Linda. – Bu bu Tar ikke oppvasken og har møkk under negla, sa Linda drømmende. – Hva med oss nordmenn da? Er ikke vi. hva er sa spesielt med oss nordmenn Teksten og måten du skriver på minner meg veldig om hvordan min kone skriver, og oppfører seg. Nå er det jo ikke så veldig rart at du har støtt på mye uhøflighet da. » Kan ikke si jeg kjenner meg igjen i noe av det du snakker om. Jeg husker en dag etter skolen da jeg gikk alene til busstoppet, så traff jeg mange av vennene mine, men det var en jente jeg ikke kjente. Oppvokst i Bergen, smilende og blid som deg. Jeg smiler og møter øyne, hilser gjerne og elsker å bli kjent med fremmede Hvordan ellers blir man kjent men noen? Han synes uansett at nordmenn er svært uhøflig, ikke alle, men de fleste.
med hvem fremstilt oversikt over vennskap koster