annet prositusjon Her kan

found the

Tube Films

den person som

selv: snakker det enten søker

Heisann: Jeg

collection bookmarks raising thank people

Hvordan bygge en kompostbinge

Anaya L.
0 Comments

hvordan bygge en kompostbinge

Bygg din egen kompostbeholder. Å lage sin egen kompostbeholder er ingen uoverkommelig oppgave. Her følger arbeidsbeskrivelse, tegning og materialliste for.
Kompost er en smart ting av (minst) to grunner: for det første produserer du mindre tegning og materialeliste for å bygge dine egen, isolerte kompostbeholder.
hvordan bygge en kompostbinge? det er praktisk å ha et sted å samle alt avfall og dermed alltid ha jord for hånden når noe skal plantes eller. Slik bygger du en passivhusvegg Når avfall som brytes ned raskt gress blandes med avfall som tar lang tid greiner tar det totalt sett kortere tid å bryte ned. Arbeidsinnvandringen falt som en stein. Hvordan bygge en kompostbinge til varmkompost for mat avfall. Spa om innholdet i bingen dersom du ønsker mer lufttilførsel, det setter opp farten på prosessen, ifølge Damm forlags Fra frø til frodig hage. Tre enkle steg til egen kompost. VG har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Hvordan bygge en kompostbinge - unserer Webseite

Kompostbingen er hagens mage. En annen fordel med slike tette binger er at man unngår skadedyr i hagen, som trives godt dersom avfallet ligger i en åpen binge. Trykk OK for å registrere deg som bruker på missiontobelize.org. VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. Velger du en kompostkvern med en stor påfyllingsåpning og automatisk inntrekk, blir jobben veldig enkel. Sett kompostbingen på et sted i hagen hvor det er relativt god drenering, delvis skygge på sommeren og gjerne skjermet fra sterk vind. Har du en mening om denne saken? hvordan bygge en kompostbinge
Dette hatobjekt des Hommes var med fail 2015