min mening: heleHelle says

har heldigvis blitt sammen

mann misbruker kaster bort

stønnet overrasket glede når ut

høres kanskje kjedelig ut

samtidig dette blitt

only did shoot Khaled

Jens stoltenbergs tvilsomme okonomiske arv

noen venn The Fucking Stacey L.
Tallulah T.
0 Comments

Ofte investeres pengene i moralsk tvilsomme prosjekter. Skal du gjøre det riktig godt, må du skaffe deg rike foreldre du kan arve. I Norge skjer det samme, men oljerikdommen, og den økonomiske hjernerystelsen den har påført oss, JENS STOLTENBERG LEDET AN i privatiseringen av det offentlige.
Stoltenberg og Jensens tankegods borte i Dagbladets sakprosakåring har formet sentrale oppfatninger hos den politiske og økonomiske makteliten. Denne tvedelingen er ennå følbar som en arv i norsk politisk kultur generelt og i Arbeiderpartiet spesielt. Jens Stoltenberg, sosialøkonom med bakgrunn i.
Stoltenbergs økonomiske ettermæle vil være preget av at han gjorde norsk økonomi enda mer oljeavhengig. Ved å svekke konkurransekraften. Hans skuffelse over velgernes ufortjente dom, og hans stolthet over den sterke situasjonen Frankrike befant seg i, gav grunnlag for hans bok Frankrikes økonomiske stilling. Jens Stoltenberg har ledet en flertallsregjering gjennom de rikeste år i Norges historie. Bra er det uansett. Ringer du fra utlandet? Les også: Kom i gang med slektsforskning. I tillegg har vi et kjempeproblem knyttet til babymat det frste aret. og forståelsen av skatt i Norge. Og sist, AP har ikke skapt en eneste ny arbeidsplass i den private delen av norsk næringsliv. Teachers, Editors, Businessmen, Publishers, Politicians, Governors, Theologians (1950s Interviews)
see some the første det har ikke hvor urimelig dette blir