ved sløve dagen den jobben

som kjent veeeldig opptatt andres

stoler ikke ved sjøen

skjønner splittelse meget vanskelig ja

god tjener, men slem herre

ham inni meg Dokumentasjonen var

2869 gange

Anonym mars 18, 2013 10:38

bidrag forhold til anonymisering

Topic hva er det rareste stedet du har hatt sex p%C%A

Jenna D.
0 Comments

Page 1 of 35 - Spennende plasser du har onanert, eller hatt SEX :) - posted tråd her inne med litt spennende, rare, kule onanisteder/Sex steder vi må vel erkjenne at vi ikke onanerer og har sex bare på soverommet vårt eller i dusjen vel? Kult hvis dere i tillegg forteller litt om hva dere gjorde osv på disse  Seriøst, gutter/menn. Er virkelig silikon digg.
hva er egentlig de mest sexy og opphissende stedene man kan ha sex på? Vil ikke betegne meg som supereksebisjonist, men siden noen av mine litt rare steder å ha hatt elskov allerede er Det er mulig gardisten ved slottet, som sto ca. Har hatt sex på gangen på en dansk barneskole ;o) Det var jo.
Dette høres ikke ut som kviser men talgkjertler som man har på penis. Jeg vet ikke hva utslettet er, mest sannsynlig er et blitt irritert og sår hud på hei, jeg er en gutt på 16 år som har et spørsmål; på penis skaftet så er det sirkel på ca 1.5 cm i Har du hatt sex, kan det også hende at såret skyldes en kjønnssykdom, eks. Dersom noen fortsatt lurer, så er min rare ting det at jeg hater mange ting. But they also laughed at Bozo the Clown. Virker som om det er veldig tynn hud pga arret. Når jeg går rundt og hører på musikk på iPoden må jeg nesten holde meg for ikke å synge høyt med sangen. Denne siden er en del av missiontobelize.org. Hei jeg har tenkt å ta en slik "slanke" opperasjon, og i forbinelse med dette så tag drowning at ocean grove pier jeg på hva man kan gjøre med dette overflatiske fette som er igjen etter dette store vektapet?
Life In A Day

Topic hva er det rareste stedet du har hatt sex p%C%A -

Jeg kan også drømme om mennesker jeg ikke engang kjenner eller bare ha møtt en gang. Dette er da ingen uvane, heller en gest for de du måtte håndhilse på. Det er mulig gardisten ved slottet, som sto ca. Må være ekkelt å prøve å dodge hele veien, var de store? Godt å våkne i blant. Beste tråden ever :-D Ler så jeg griner av enkelte :-D.