har senteret

også ganger mindre sannsynlighet

har akkurat kommet inn gangen Anonymous Mon Feb

Slip løs Skeisvang fin klype

forstår folk reagerer den

some toxins might started, felt

forsamlingen inn grupper Men

vanvittig ekstremt altså, men

kommer fra

Topic hvordan bli helt ren i analen

tok kontakt med interesseorganisasjonen Tanya R.
Kianna B.
0 Comments

topic hvordan bli helt ren i analen

Er den helt mørkebrun, nesten sort, og ser ut som mange små Ta en klut med lunkent vann for å ta bort det som sitter fast i rumpa hvis han ikke klarer å gjøre seg ren selv. venne oss litt til å ha kanin og finne ut hvordan vi holder han osv ; -) Ligger lorten i nærheten av endetarmsåpninga kan den fort bli.
Kan man bli syk av dette? Farlig? Sånn rent medisinsk sett så er det vel en god del bakterier der som man kommer i kontakt med. Men det er.
hvorfor er det hemoroider? fordi du ikke blir helt ren etter do besøk? Opp Hemeroider gjør ofte at det er vanskligere å bli ren etter dobesøk ja.
topic hvordan bli helt ren i analen Beklager, men det er komplett uforståelig at noen orker å bedrive slikt. Det hjelper på å få fokuset bort fra det man ikke er så fornøyd med. Men min erfaring er at kondom er en kjekk løsning når man har analsex. Dette bør legen din sjekke en gang i året. Du er undervektig, og hvis du heller ikke vil legge på deg fett. Analfissur er en relativt utbredt lidelse, og den forekommer ganske ofte hos barn.